Συνελήφθη ο αδελφός του Γιόκιτς

Συνελήφθη ο αδελφός του Γιόκιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολα Γιόκιτς είδε ένα από τα μέλη της οικογένειάς του να μπλέκει. Ο λόγος για τον μεγάλο αδελφό του, Στραχίνια, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης και άσκησης σωματικής βίας.

Ο 37χρονος Στραχίνια κατηγορείται έπειτα από μία βραδιά που είχε πιει αρκετά βρέθηκε με μία γυναίκα σε ένα διαμέρισμα και όταν αυτή θέλησε να φύγει την εμπόδισε, αρχικά σπρώχνοντάς την και ακολούθως πιάνοντάς την από το λαιμό όταν αυτή προσπάθησε να βγει στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με το έγγραφο της αστυνομίας της είπε μάλιστα πως θα της πίεζε τον λαιμό μέχρι να κοιμηθεί, ενώ ακολούθως της πήρε το κινητό της τηλέφωνο. Τελικά, η γυναίκα έστειλα μήνυμα μέσω υπολογιστή σε φίλο της, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία.

Ο μεγάλος αδελφός του σταρ των Νάγκετς έχει να αντιμετωπίσει τρεις κατηγορίες, με την κυριότερη να είναι η επίθεση δεύτερου βαθμού.

Για την ιστορία, ο Στραχίνια είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς του Γιόκιτς, οι οποίοι πηγαίνουν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των Νάγκετς, με τον σταρ του Ντένβερ να έχει δηλώσει μεταξύ σοβαρού και αστείου στο παρελθόν ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που φοβάται!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X