Παλικάρι: Βγαίνει από την εντατική ο Κούμπα!

Τρέλα στο γκολ του Λιβάγια στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστα νέα βγαίνουν από το Ασκληπιείο Βούλας!

Ο Κούμπα, ο οπαδός της ΑΕΚ που δέχθηκε επίθεση στο Παλαιό Φάληρο μετά το ματς με τον Παναιτωλικό από ομάδα αντίπαλων οπαδών και έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας είχε τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο ευτυχώς τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα μέρα με τη μέρα.

Μετά από σχεδόν 10 μέρες ο Κούμπα είναι έτοιμος να βγει από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας. Την έξοδό του από την ΜΕΘ καθυστέρησε μια λοίμωξη με πυρετό την οποία πέρασε, αλλά πλέον είναι απολύτως καλά και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ήταν στο νοσοκομείο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης που από την πρώτη μέρα είναι δίπλα στον άτυχο φίλο της Ένωσης. Από την πλευρά του και ο Βασίλης Δημητριάδης έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του Κούμπα ώστε να ενημερωθεί και να της μεταφέρεις τις ευχές όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, τα πάντα κυλούν ομαλά και με τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νεαρός «κιτρινόμαυρος» φίλος με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X