Σαλπιγγίδης: «Η ΑΕΚ έφτανε εύκολα στην εστία του ΠΑΟΚ»

Θέλει Σαλπιγγίδη ο Γιαννακόπουλος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε στο metropolis:

Το μέλλον του: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο γιατί μέσα σε αυτό μεγάλωσα. Με έπαιρνε μικρό ο πατέρας μου και έβλεπα παιχνίδια, έπαιζα και εγώ. Έαν κάνω κάτι θα ήθελα να κάνω κάτι σε ένα χώρο που μου είναι οικείος και όχι άγνωστος. Θα το ήθελα πολύ. Δεν το επιχείρησα καθώς εάν ξεκινούσα κάτι θα ήθελα να το κάνω σωστά. Δεν το επιδίωξα. Δεν το έχω κυνηγήσει κιόλας. Συνειδητά έχω αποσυρθεί, δεν το κυνηγώ, δεν ξέρω και πως θα λειτουργούσα εάν κάποιος χτυπούσε την πόρτα μου».

Το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάνω κάτω είναι παρόμοια τα πράγματα. Άλλαξε ο πρωταγωνιστής που για εμάς ήταν κάτι το ιδανικό. Με τα χρήματα και τους σωστούς ανθρώπους μια ομάδα μπορεί να ανταμειφθεί».

Το ισόπαλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ αλλά αυτό που έπαιξε ρόλο ήταν ότι δεν υπήρχε σταθερότητα στον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος φτάνει εύκολα στην εστία. Αυτή είναι και η πληγή της ομάδας. Υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με πέρυσι αλλά με κάθε επιφύλαξη θεωρώ ότι δεν είναι το μόνο στοιχείο που επηρεάζει αυτόν τον τομέα. Δεν είναι μόνο ένα το στοιχείο που επηρεάζει. Σίγουρα δεν έχει βρει ισορροπία. Η ομάδα αναγκάστηκε να παίξει με δύο επιθετικούς, να αλλάζει σχηματισμούς, επέμενε σε ορισμένους παίκτες σε κάποια παιχνίδια και στο προηγούμενο υπήρξαν αλλαγές λίγο επικίνδυνες, αλλά έφεραν μια διαφορετική εικόνα στην ομάδα. Όλα λειτούργησαν θετικά και τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Τον Σφιντέρσκι: «Δείχνει ικανότητα στα γκολ. Θα πρέπει να βρει ο προπονητής μια λύση για να βρει τη χρησιμότητα και των δύο φορ. Θα ήθελα να βρεθεί ένας σταθερός σχηματιμός ώστε η ομάδα να ρολάρει και να έχει καλύτερους συνδυασμούς».

Αν αντέχει Έλληνας παίκτης την πίεση στον ΠΑΟΚ: «Δε θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δε θα μπορούσε να παίξει κάποιος Έλληνας παίκτης ή κάποιος παίκτης από τα σπλάχνα της ομάδας. Εκεί θα πρέπει να λειτουργήσει και όλος ο μηχανισμός. Τα παιδιά που έχουν τις προδιαγραφές να γίνουν πρωταγωνιστές πρέπει να έχουν την αγκαλιά της ομάδας και δε χρειάζεται να πέφτουμε πάνω τους όταν έρχεται το κακό αποτέλεσμα».

Τον Κουλούρη: «Φυσικά και θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, έγιναν κάποιες επιλογές, όπως για παράδειγμα το ότι αποκτήθηκαν οι Άκπομ και Σφιντέρσκι. Εάν ήταν και ο Ευθύμης εδώ ίσως να μην είχε τον απαιτούμενο χρόνο. Γι΄ αυτό λέω ότι, μ΄ αυτά τα δεδομένα, η μεταγραφή τον βοήθησε πολύ. Αν δεν υπήρχε κάποιος από τους δύο άλλους τότε θα μπορούσε ο Ευθύμης να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα».

Αν θεωρεί ότι συνέβαλλε και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει καλή παράδοση σε επιθετικούς πρώτης γραμμής: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ανέκαθεν μεγάλη ομάδα και πλέον έχει και τρόπαια. Η θέση του φορ είναι δύσκολη, τραβά τα βλέμματα πάνω του. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να είναι η ομάδα που είναι τώρα, αν δεν είχε ποιοτικούς παίκτες. Δε δημιούργησα εγώ την παράδοση, πιστεύω ότι η ομάδα είχε πάντοτε καλούς επιθετικούς. Τα στατιστικά είναι για εσάς τους δημοσιογράφους. Ο κάθε παίκτης μένει στη συνείδηση του κόσμου γι΄ αυτό που προσφέρει. Σε βάθος χρόνου οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια».

Την άποψή του για τον προπονητή, Αμπέλ Φερέιρα: «Θα ήταν άδικο να εκφράσω τη γνώμη μου. Ως πρώην παίκτης της ομάδας και εντελώς επιφανειακά πιστεύω ότι είναι ένας νέος προπονητής, με νέες ιδέες, θέλει χρόνο, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, χρειάζεται και υπομονή».

Τη μάχη του τίτλου: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από πέρυσι. Θα είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος και για τους δύο (σ.σ. η δεύτερη ομάδα στην οποία αναφέρεται είναι ο ΠΑΟΚ). Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι τα πλέι οφ θα δώσουν την ευκαιρία στη δεύτερη ομάδα να κλέψει το πρωτάθλημα από την πρώτη. Δε νομίζω να μπει σφήνα κάποια τρίτη ομάδα ανάμεσα σε αυτούς τους δύο».

Τον Χρήστο Καρυπίδη σε ρόλο τιμ μάνατζερ: «Η αλήθεια είναι ότι του πάει το κοστούμι (γέλια). Είναι πολύ καλό παιδί ο Χρήστος, με τον οποίο συμβαίνει κάτι παράδοξο. Ενώ είμαστε φίλοι από μικροί, δεν περάσαμε μετά τον ΠΑΟΚ χρόνο μαζί. Και τώρα τηλεφωνιόμαστε κάποιες φορές, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρεθούμε από κοντά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X