Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Μελισσανίδης θα κάνει μεγάλα πράγματα για την ΑΕΚ»

Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Μελισσανίδης θα κάνει μεγάλα πράγματα για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρελαμένος» με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δήλωσε ο Ρεφίκ Σαμπανάτζοβιτς στον «ΣπορΦΜ». Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης εκθείασε το έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται. Δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στον γιο του φυσικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς:

Για τον γιο του, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, που ανήκει στην ΑΕΚ: «Περιμένει πάρει την ευκαιρία του. Σίγουρα είναι ένα παιδί που έπαιξε δύο χρόνια και είχε πάνω από 50 συμμετοχές στη Σερβία. Περιμένει την ευκαιρία του και θα δώσει τα πάντα για αυτή τη φανέλα. Του είπα πως η ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική στην καρδιά μου, αφού έπαιξα τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα μου. Έχω πει ότι είμαι ΑΕΚτζής. Δεν το κρύβω. Πέντε χρόνια είναι αυτά. Και ο κόσμος περιμένει κάτι. Όταν πάρει την ευκαιρία του θα δείξει την αξία του. Έπαιζε από μικρός στην Ζελένιτσα, ήταν και στις μικρές ομάδες της εθνικής Σερβίας. Του λέω να έχει υπομονή και σκληρή δουλειά. Θα έρθω στην Αθήνα και θα τον βοηθήσω από κοντά. Όλα θα πάνε καλά για την ΑΕΚ με τον κ. Μελισσανίδη, πήγα στη Νέα Φιλαδέλφεια και έφαγα σε μία ταβέρνα εκεί. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, εμείς δεν είχαμε τέτοιες ανέσεις. Ο κ. Μελισσανίδης θα κάνει μεγάλα πράγματα για την ΑΕΚ. Δεν τα κατάφερε στην Ευρώπη, αν και λίγο έλειψε να βάλει ένα γκολ και να περάσει στην επόμενη φάση».

Για την σημασία που η ΑΕΚ φτιάχνει το δικό της γήπεδο: «Ήξερα πού θα πατήσω. Ήταν διαφορετικό για εμένα να παίξω στο ΟΑΚΑ ή σε άλλο γήπεδο. Είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ήθελα να με πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι φανταστικό και ο κόσμος θα είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Θα δώσουν 20% παραπάνω, όταν έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Πήγα και στα Σπάτα και είναι πολύ καλύτερο το προπονητικό κέντρο σε σχέση με το δικό μας στους Θρακομακεδόνες. Το νέο γήπεδο θα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Μακάρι να μπορέσω με τους Βετεράνους να μπω και να παίξω στο νέο γήπεδο, ως αμυντικό χαφ, που είναι η θέση και του γιου μου. Σε ένα μήνα θα είμαι στην Αθήνα και θα τα πούμε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X