Κούτσης: «Πολύ καλύτερο ρόστερ ο ΠΑΟΚ- Ο πάγκος του θα έπαιζε βασικός στην ΑΕΚ»

Κούτσης: «Πολύ καλύτερο ρόστερ ο ΠΑΟΚ- Ο πάγκος του θα έπαιζε βασικός στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Κούτσης.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και τόνισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα και μιλώντας για την ποιότητα των ρόστερ, χαρακτήρισε τους αναπληρωματικούς του ΠΑΟΚ, ότι θα έπαιζαν βασικοί στην ομάδα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι των Δικεφάλων: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πρόσφεραν θέαμα και οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και άφησε δύο βαθμούς. Τον αδικεί το αποτέλεσμα. Παρατηρούμε ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ από στημένες φάσεις. Είναι ένα φαινόμενο αυτό και πρέπει να μας προβληματίσει. Χθες ήταν πολύ καλός. Έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ δεν έκανε ούτε μια τελική, ένα σουτ να είχε μετά το 30΄. Μιλάμε λοιπόν για μια κυριαρχία».

Για το τι έπαιξε ρόλο στο ντέρμπι: «Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικό. Πολύ καλύτερο από αυτό της ΑΕΚ. Ο πάγκος του ΠΑΟΚ θα έπαιζε βασικός στην ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχουν παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ένα από τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, έχει παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να είναι ευέλικτος και όχι προβλέψιμος. Του δίνουν πολλά όπλα τα εργαλεία του. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει ως σύλλογος και έχει τη δύναμη του πρωταγωνιστή. Αυτός θα θέσει το δικό του ρυθμό και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις με τον αντίπαλο».

Για Σφιντέρσκι: «Είναι πιο σέντερ φορ από τον Άκπομ. Έχει το ένστικτο του γκολτζή. Ο Άκπομ μπορεί να κάνει μια ενέργεια και να πάει στο γκολ. Θα μπορούσαν να έχουν μια άψογη συνεργασία».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Σύμμαχος ή εχθρός είναι ο χρόνος. Μπορεί να υπήρχαν αμφιβολίες αλλά όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνουμε ότι ο προπονητής περνά τη φιλοσοφία του και ο ΠΑΟΚ θα γίνεται καλύτερος και πιο ελκυστικός. Είναι νωρίς ακόμη να τον κρίνουμε. Θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, θα δημιουργεί φάσεις και η μπάλα θα μπαίνει πιο εύκολα στην περιοχή. Θα πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλους».

Για την κούρσα του πρωταθλήματος: «Τα φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός γιατί είναι ένα επίπεδο πάνω από την ΑΕΚ. Θα δούμε μια μονομαχία ανάμεσα σε αυτούς τους δύο μέχρι τέλους. Το πρωτάθλημα θα κερδηθεί ή θα χαθεί στις λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ εάν δεν ενισχυθεί δε θα μπορέσει να κόψει πρώτη το νήμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X