Ζίβκοβιτς: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, κάτι που έγινε και σήμερα»

Ζίβκοβιτς: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, κάτι που έγινε και σήμερα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντεμπούτο του στο σημερινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο 30χρονος Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, θέλησε να προκαλέσει με τις δηλώσεις του τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» ήταν πολύ ανώτεροι της Ένωσης, τονίζοντας πως ενώ ήταν καλύτεροι δεν κατάφεραν φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήμασταν καλύτεροι, ήμασταν άτυχοι, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτό συνέβη σήμερα. Όλοι είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε, είμαστε μια οικογένεια, μας στεναχωρεί το τελικό αποτέλεσμα».

Είπε ακόμα: «Ηταν ένα ντέρμπι, ήταν λογικό να δεχτείς πίεση. Υποφέραμε για ένα διάστημα, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Για τον ανταγωνισμό με τον Πασχαλάκη και το δέσιμο που έχουν οι τερματοφύλακες: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, είπα πως ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις καταπληκτικούς πορτιέρε και δεν πρέπει να ανησυχεί. Ακόμα και ο Συμεών και ο Χρήστος οι πιο νεαροί είναι εξαιρετικοί. Είμαστε ένα δεμένο γκρουπ, δουλεύουμε σκληρά μαζί με τον κ. Σκιαθίτη και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Για το τι του είπε ο Πασχαλάκης: «Είπαμε πολλά πράγματα, είναι τα μυστικά μας αυτά και δεν θέλω να τα πω δημοσίως είναι γα τα αποδυτήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X