«Ανοιχτό» για Έλληνες στα ντέρμπι και ξένους στο VAR από τον Περέιρα!

«Ανοιχτό» για Έλληνες στα ντέρμπι και ξένους στο VAR από τον Περέιρα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… παράθυρο για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος άνοιξε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, βάζοντας ξένους στο VAR.
Στο πρώτο φετινό ντέρμπι των Big 4, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό, ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Γερμανός Στέγκεμαν, με τους Ευαγγέλου-Φωτόπουλο να εκτελούν χρέη VAR.

Στο δεύτερο κατά σειρά, εκείνο που θα διεξαχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, διαιτητής ορίστηκε ο Ελβετός Κλόσνερ και στο VAR θα βρίσκονται οι Σιδηρόπουλος-Κωσταράς.

Αυτό πάντως, ενδέχεται να αλλάξει κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα να το λέει ευθέως στο σεμινάριο που έγινε μεσοβδόμαδα για τους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας. Όπως ανέφερε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, μπορεί σε κάποια ντέρμπι οι ρόλοι να διαφοροποιηθούν και να οριστούν Έλληνες στο… χορτάρι και οι ξένοι να πάνε στο Match Center του Αμαρουσίου, για να εκτελέσουν χρέη Video Assistant Referee.

Η μέχρι στιγμής παρουσία των Ελλήνων διαιτητών και η προσαρμογή τους στο VAR, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον Περέιρα κι εμφανίζεται διατεθειμένος να τους δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μένει πάντως να φανεί, αν θα το κάνει και πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X