Ευρωπαϊκά «μάτια» πάνω στον Μπάρκα σήμερα στο ΟΑΚΑ

Γαλλικά... βλέμματα στο ΟΑΚΑ για Λιβάγια-Μπάρκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, οι οποίες θα στείλουν σκάουτερ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Σύμφωνα με την SportDay, συνολικά τέσσερις σκάουτερ ξένων ομάδων θα βρεθούν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Παράλληλα, οι συγκεκριμένοι σκάουτερ φέρονται να έχουν στη λίστα τους και το όνομα του Λέο Ζαμπά, τον οποίο θα τσεκάρουν στο ίδιο ματς. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, με τις εμφανίσεις του το διάστημα που αγωνίζεται στον “Δικέφαλο” του Βορρά.

Πριν από μερικές μέρες, δημοσιεύματα ανέφεραν πως στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι και άνθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να παρακολουθήσει ενδεχόμενους μεταγραφικούς στόχους των «Κόκκινων Διαβόλων». Μάλιστα ο συγκεκριμένος σκάουτ έχει πολύ καλή σχέση με τον Ίλια Ίβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X