Τα πλάνα του Κωστένογλου για ΠΑΟΚ

Τα πλάνα του Κωστένογλου για ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωρα… ντέρμπι για την ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ! Η Ενωση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 19:30 και θέλει τη νίκη για να προσπεράσει τους “ασπρόμαυρους” στη βαθμολογία και να διατηρηθεί σε απόσταση… αναπνοής από τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Κωστένογλου πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση και ξεκίνησε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Ο Ελληνας τεχνικός είδε μάλιστα τον Νέλσον Ολιβέιρα να ανεβάζει ρυθμούς και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή, όπως και τον Αντρέ Σιμόες που όμως ουσιαστικά δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι.

Η πιθανή ενδεκάδα

Η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει ξανά με το επιτυχημένο 3-5-2, με το μοναδικό δίλημμα του “Κωστέ” να έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης. Αν ο Ελληνας τεχνικός κρίνει ότι ο Ολιβέιρα είναι έτοιμος, τότε θα τον ξεκινήσει δίπλα στον Κροάτη, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τη θέση του θα διεκδικήσουν οι Αλμπάνης και Γιακουμάκης, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπάρκας, ενώ η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από του Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Λόπες, ενώ στο δεξί ο ανεβασμένος Παουλίνιο. Ο Γαλανόπουλος αναμένεται να πάρει τη θέση του Σιμόες στον άξονα και θα πλαισιωθεί από τον Κρίστιτσιτς, με τον Μάνταλο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Λιβάγια, ενώ “μάχη” γίνεται για το ποιος εκ των Ολιβέιρα, Αλμπάνη και Γιακουμάκη θα βρεθεί στο πλευρό του Κροάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X