Η Λίβερπουλ κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ!

Η Λίβερπουλ κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρευνα έχει ξεκινήσει σχετικά με τη συμμετοχή ενός παίκτη της Λίβερπουλ ο οποίος φέρεται να αγωνίστηκε στον μεσοβδόμαδο αγώνα με τη Μίλτον Κέινς Ντονς στο Λιγκ Καπ χωρίς να έχει το δικαίωμα.

Η Λίβερπουλ επικράτησε την Τετάρτη με 2-0 στην έδρα της ΜΚ Ντονς παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, ωστόσο μια έρευνα που έχει ανοίξει, ίσως κοστίσει στην ομάδα του Κλοπ με αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Ένας ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, φέρεται να μην είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά και πλέον διεξάγεται έρευνα πάνω στο θέμα που έχει προκύψει. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, τότε η Λίβερπουλ κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Την είδηση επιβεβαίωσε άνθρωπος της Λίβερπουλ στα αγγλικά media, αναφέροντας: «Ο σύλλογος γνωρίζει ένα ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με έναν από τους ποδοσφαιρστές μας. Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διαπιστώσουμε τα στοιχεία της υπόθεσης και δεν θα κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X