Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με φανέλα Λέικερς και παπούτσι... Γιάννη (VIDEO)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με φανέλα Λέικερς και παπούτσι... Γιάννη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν παρών στην media day των Λέικερς. Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ πόζαρε με την φανέλα της νέας τους ομάδας επιλέγοντας το νούμερο 37 που είχε και στους Μάβερικς.

Επίσης παρουσίασε, όπως και κάθε παίκτης της ομάδας, τα παπούτσια που φορά. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέλεξε το παπούτσι του αδερφού του, Γιάννη, στο οποίο αναγράφεται «Έρχομαι στην Αμερική, Έρχομαι στο LA».

«Για μένα είναι μεγάλη εμπειρία που θα συνεργαστώ με κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας. Θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Έχοντας two way contract θα πρέπει να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της ομάδας», τόνισε ο διεθνής άσος.

Όσο για τις συμβουλές που του δίνει ο Γιάννης; «Μου δίνει πολλές συμβουλές. Μου λέει να μάθω όσα περισσότερα μπορώ, να παίζω πάντα με προσπάθεια και να προσπαθώ σκληρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X