Εξετάζει παίκτες από την αγορά της Σκανδιναβίας ο Ίβιτς

Δεν υπάρχει θέμα Βλάνταν Ιβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ίλια Ίβιτς, παρότι στη παρούσα φάση στο επίκεντρο βρίσκεται το ντέρμπι, δεν σταματά να κάνει την προεργασία του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα η λίστα του… μεγάλωσε πρόσφατα.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει στην ατζέντα του πλέον και παίκτες, που του πρότεινε ο Μάρτιν Νταλίν. Ο Σκανδιναβός ατζέντης, που είχε πολύ καλές σχέσει και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, είχε προ ημερών τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ίβιτς και του πρότεινε ουσιαστικά κάποιους παίκτες που εκπροσωπεί με το βλέμμα στον Γενάρη.

Δεν είναι βέβαιο, πάντως, ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα απασχολήσουν τον Ίβιτς, ή ότι θα γίνει κίνηση απόκτησης για κάποιον εξ αυτών. Το σίγουρο είναι, ασφαλώς, ότι το εύρος επιλογών για την Ένωση διευρύνεται για το παζάρι του Ιανουαρίου, ευρισκόμενη σε επαφές με τον άνθρωπο, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έλευση του Νίκλας Χουλτ τον Ιανουάριο του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X