Κατέθεσε μήνυση η Χρονοπούλου για απειλές στον Μητρόπουλο: «Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείτε στα τάρταρα»!

Κατέθεσε μήνυση η Χρονοπούλου για απειλές στον Μητρόπουλο: «Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείτε στα τάρταρα»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Τάσου Μητρόπουλου, καθώς η σύζυγος του Νένα Χρονοπούλου κατέθεσε μήνυση για απειλές!

Η παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην εκπομπή «Τοtal Football» έγινε αφορμή για να δεχθεί αρχικά διαδικτυακές επιθέσεις με χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ωστόσο, το πράγμα φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξεφεύγει καθώς στο στόχαστρο μπαίνει και η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου, η οποία έλαβε απειλές κατά της ζωής της ίδιας και του πρώην παίκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Νένα Χρονοπούλου έλαβε απειλητικά μηνύματα, τα οποία την ανάγκασαν να καταθέσει μήνυση εναντίον του αποστολέα.

«Γιατί τι θα μου κάνεις Νενάκι; Άμα σου τολμάει κάνε καμιά κίνηση και θα δεις που θα πας… Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα τάρταρα… Ηρέμησε λοιπόν» έγραφε ένα από αυτά.

«Πρόδωσε τον Ολυμπιακό, θα τα ακούσει, μη σου κακοφαίνεται… Ας βγει ο Τάσος να μου την πει άμα γουστάρει… Τι να ασχοληθώ με εσένα μωρή πατσαβούρα. Άντε κάνε μας τη χάρη και πέσε για ύπνο» έγραφε άλλο.

Τα μηνύματα και οι απειλές είχαν αρχίσει ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής και έτσι την Τετάρτη η ηθοποιός και παρουσιάστρια κατέθεσε μήνυση, καθώς ο αποστολέας είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Επίσης, η Νένα Χρονοπούλου κατέθεσε μήνυση και εναντίον αθλητικής ιστοσελίδας στην οποία ανέβηκε άρθρο εναντίον του Τάσου Μητρόπουλου, μετά την παρουσία του στην εκπομπή του Open TV, θεωρώντας πως με όσα γράφτηκαν υποκινείται φανατισμός εναντίον του άντρα της.

Σημειώνεται, μάλιστα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας πως τόσο ο Τάσος Μητρόπουλος όσο και η Νένα Χρονοπούλου ανησυχούν ιδιαίτερα κυρίως για τον 14χρονο γιο τους, Χρήστο. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η ηθοποιός κατέφυγε στην αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X