«Τσέκαραν» την Λεωφόρο ενόψει Ξάνθης στον Παναθηναϊκό

«Τσέκαραν» την Λεωφόρο ενόψει Ξάνθης στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση έδρας για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας θα το δωθεί μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο για τους πράσινους, ώστε να γίνουν έργα συντήρησης και αποκατάστασης του χλοοτάπητα.

Οπότε στο τριφύλλι πρέπει να αναζητήσουν τις λύσεις που έχουν στη διάθεση τους και να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Πριν γίνει αυτό όμως έπρεπε να κάνουν και ελέγχους στα υποψήφια γήπεδα και δη σε αυτό της Λεωφόρου από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν το χρησιμοποιεί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τους Κωνστάντο, Βλάχο και Μουστακαλή να βρίσκονται στην ιστορική έδρα των πράσινων και να καταγράφουν τα υπέρ και τα κατά ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Βέβαια υπάρχουν δέκα μέρες ενόψει του αγώνα με τους Ακρίτες και υπάρχει χρόνος για κάποιες μικροδιορθώσεις (τουρνικέ, αγωνιστικός χώρος) αν αποφασιστεί τελικά το τριφύλλι να παίξει στην Λεωφόρο.

Να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό έχουν στα υπόψιν τους και το γήπεδο της Ριζούπολης ως μια λύση αλλά ακόμη δεν έχει παρθεί η όποια απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X