Αξιώνει πάνω από 500.000 ευρώ από την ΑΕΚ ο Καρντόσο

Εικόνες από το Γκόρνικ Ζάμπρζε-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του Μιγκέλ Καρντόσο εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» αναφορικά με την αποζημίωση που θα λάβει κι ως εκ τούτου δεν έχει επέλθει ακόμα το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αρχικά, είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως η αποζημίωση του Πορτογάλου προπονητή ανερχόταν στις 400.000 ευρώ, αλλά εκείνος φαίνεται πως προσπαθεί για ακόμα περισσότερα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», ο Καρντόσο απαιτεί ένα ποσό πάνω από τα 500.000 ευρώ, με την Ένωση φυσικά να μην προτίθεται να δώσει τόσο πολλά, σκεπτόμενη και το αποτυχημένο του πέρασμα, επιθυμώντας να… σώσει ό,τι μπορεί από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Παράλληλα, πάντως, ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει ακόμη… καλό όνομα στην χώρα του. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν, ότι ο Καρντόσο βρίσκεται στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «Λιοντάρια», που μεταξύ άλλων είχαν βάλει στη λίστα τους, τους Αμπέλ Φερέιρα και Πέδρο Μαρτίνς, σκέφτονται ακόμη και την περίπτωση του πρώην τεχνικού του «Δικεφάλου» και φαίνεται, ότι η ελληνική αγορά τα προσελκύει αρκετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X