Η ΑΕΚ συμμετέχει στο πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ συμμετέχει στο πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ θα διεξαχθεί το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών, που θα γίνει στις 16 και 17 Οκτωβρίου στην Αθήνα!

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ θα εκπροσωπηθεί από την από την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών, με την ονομασία Athens Women’s Football Summit – AthensWFS, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί από την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, κ. Αγγελική Αρκάδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών το ενδιαφέρον και η συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr), αποτελεί τιμή για τις εργασίες και τους διεθνείς Ομιλητές του Συνεδρίου, οι οποίοι είναι παγκοσμίως κορυφαίες προσωπικότητες του Ποδοσφαίρου (Παίκτριες, Προπονητές, Παράγοντες, Επιστήμονες, κτλ), προέρχονται από σημαντικές Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες, Παγκόσμιους θεσμούς του Gender Equality αλλά και Διεθνείς Επενδυτικούς Οργανισμούς.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί από την κ. Αγγελική Αρκάδη, General Director και International Affairs – UEFA Main Contact της ΠΑΕ.

Το AthensWFS διοργανώνεται από την IBF-Intelligent Business Forces (www.ibfnow.com), Διεθνής Οργανισμός για την Ανάπτυξη Επιχειρήσεων και Αθλητικών Ομάδων, με παρουσία στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Μέση Ανατολή.

To AthensWFS (www.athenswfs.com) αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλει η IBF σε παγκόσμιο επίπεδο, συνδράμοντας στην προβολή και ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα, στην Κύπρο και παγκοσμίως, στην ανάδειξη και προσέλκυση επενδυτικών και εμπορικών ευκαιριών, στην επίτευξη θετικών αλλαγών σε κρίσιμα ζητήματα όπως είναι το Gender Equality, το Leadership και το Inclusion, τόσο στην ζωή των Γυναικών που ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο αλλά και ευρύτερα στον Επαγγελματικό και Κοινωνικό στίβο.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν χώρα στον εξαιρετικό και φιλόξενο χώρο του Riviera Coast (www.rivieracoast.gr).

Invest in Women’s Football! Invest in Gender Equality, Inclusion and Commercial Opportunities! Join us at the historic inaugural AthensWFS! 16th-17th October 2019.

Πληροφορίες : www.athenswfs.com, info@athenswfs.com +30 (211) 016 8140, +1 347 535 2466.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ και φωτογραφίες:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X