Επεσε... ξύλο στη συνεδρίαση της Super League 2!

Επεσε... ξύλο στη συνεδρίαση της Super League 2!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκηνές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση της Super League 2, με τις ομάδες να ψηφίζουν αναβολή και το αποτέλεσμα να ανατρέπεται με συνέπεια οι παράγοντες να πιαστούν στα χέρια.

Στη συνεδρίαση επρόκειτο να αποφασιστεί το εάν θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα το προσεχές σαββατοκύριακο. Οι ομάδες ψήφισαν 6-5 υπέρ του να ματαιωθεί η πρώτη σέντρα της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το «ψαλίδι» στα τηλεοπτικά από την πλευρά της ΕΡΤ.

Εφόσον αυτό συνέβαινε όλα θα «τινάζονταν στον αέρα» και κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει το πότε θα αρχίσει τελικώς η Σούπερ Λιγκ 2. Παρ΄ όλα αυτά, η ψήφος του προέδρου, Λεωνίδα Λεουτσάκου αλλά και εκείνη της ΕΠΟ μέσω Λεωνίδα Θωμαΐδη, ανέτρεψαν τα δεδομένα και τελικώς αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά.

Η διαφορά ωστόσο, σε σχέση με άλλες ανάλογες περιστάσεις είναι πως η ΕΠΟ συνηθίζεται να παίρνει ουδέτερη θέση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από κάποιες ομάδες με τον πρόεδρο της ΑΕ Καραϊσκάκης, Οδυσσέα Δράκο, να εκφράζεται έντονα και να λέει μεταξύ άλλων «παίζετε με τα λεφτά που βάζουμε στο ποδόσφαιρο». Λόγο στο λόγο, μάλιστα, πιάστηκαν στα χέρια και η κατάσταση ξέφυγε. Συμπέρασμα; Το ξύλο βγήκε από το ποδόσφαιρο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X