Η... παρακάμερα της παρουσίασης της συνεργασίας ΑΕΚ-Mercedes Ismailos (VIDEO)

Εικόνες από την παρουσίαση της συνεργασίας ΑΕΚ-Μercedes Ιsmailos
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες στα Σπάτα παρουσιάστηκε η συνεργασία της ΑΕΚ με την Α. Ισμαήλος ΑΕ, τον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή της Mercedes-Benz Hellas. Εκεί βρέθηκε ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ισμαήλος, Πάνος Ισμαήλος αλλά και οι κιτρινόμαυροι ποδοσφαιριστές Ντανιέλε Βέρντε, Νένταντ Κρίστιτσιτς και Κώστας Γαλανόπουλος. Φυσικά, το ΑΕΚTV δεν θα μπορούσε να λείπει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΠΑΕ ΑΕΚ και η Α. Ισμαήλος Α.Ε., εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής της Mercedes-Benz Hellas, πραγματοποίησαν την Τρίτη συνέντευξη Τύπου στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων για την ανανέωση της συνεργασίας τους, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου και Α΄ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μηνά Λυσάνδρου, του εκπροσώπου της εταιρείας Α. Ισμαήλος Α.Ε., κ Πάνου Ισμαήλου και των ποδοσφαιριστών Ντανιέλε Βέρντε, Μάρκο Λιβάια, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Κώστα Γαλανόπουλου. Η κάμερα του AEK TV ήταν στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X