Αυτή είναι η νέα φανέλα της Βασίλισσας! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Βασίλισσας! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα… αποκαλυπτήρια της ΑΕΚ για τη σεζόν 2019-20, πραγματοποιήθηκαν!

Σε μία μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Ξενοδοχείο Hilton και πιο συγκεκριμένα στην Αίθουσα Galaxy Function Room, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, εκ μέρους του μεγαλομέτοχου της, Μάκη Αγγελόπουλο, η «Βασίλισσα» αποκάλυψε την φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Να θυμίσουμε πως, η εταιρεία που θα «ντύσει» την Ένωση θα είναι η FILA, η οποία φέτος ξεπέρασε τον… εαυτό της αφού οι φανέλες είναι εκθαμβωτικές, σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, με τον Δικέφαλο Αετό στο πλάι, ενώ στο σορτς υπάρχει άλλος ένας «Δικέφαλος» ανάγλυφος.

Στο γνωστό ξενοδοχείο βρέθηκε, ολόκληρη η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία μετά την παρουσίαση της φανέλας από τους αρχηγούς, Γιόνας Ματσιούλις και Δημήτρη Μαυροειδή, πόζαραν πλάι στον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε πως, με αυτές τις δύο εμφανίσεις η «Βασίλισσα» θα αγωνίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ παράλληλα θα υπάρξει και μία τρίτη φανέλα η οποία θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες.

Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλά πρόσωπα που ήρθαν να δουν το φετινό ξεκίνημα της ΑΕΚ, μεταξύ άλλων οι Στυλιανός Βασιλειάδης, Νικόλαος Μπαμπανικολός, Παναγιώτης Αρίδας, Βασίλειος Γκούμας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Χρήστος Ζούπας.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό:

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X