Βοηθός της Super League δέχθηκε επίθεση από ποδοσφαιριστή στην Εύβοια

Βοηθός της Super League δέχθηκε επίθεση από ποδοσφαιριστή στην Εύβοια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη εναντίον διαιτητών!

Ο βοηθός της πρώτης κατηγορίας, Κωνσταντίνος Κωνστάντιος κλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο να διευθύνει -ως πρώτος διαιτητής- τον αγώνα για τη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία της Εύβοιας, ΑΟ Μιαούλης Φυλλών-ΑΕ Προποντίς. Προς το φινάλε του αγώνα κι ενώ οι γηπεδούχοι μόλις είχαν ισοφαρίσει σε 1-1, υπήρξε μία ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων. Σε εκείνο το σημείο πήγε να παρέμβει παίκτης των φιλοξενούμενων κι ακολούθησε διαπληκτισμός (με βρισιές) με τον προπονητή των γηπεδούχων.

Ο Ευβοιώτης ρέφερι αφού έδειξε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή κι ετοιμαζόταν να αποβάλλει και τον προπονητή, απωθήθηκε από τον παίκτη της Προποντίδας που τον έριξε στο έδαφος κι ακολούθως τον κλώτσησε στο πόδι. Φυσικά ο αγώνας διεκόπη, στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη διαφύγει και γλίτωσε το αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X