Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε την πρόταση που δέχθηκε για μεταμόσχευση μαλλιών! (VIDEO)

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε την πρόταση που δέχθηκε για μεταμόσχευση μαλλιών! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης στην Φαίη Σκορδά, η οποία προβλήθηκε στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, αφού ξενάγησε τη Φαίη Σκορδά στη γειτονιά του, μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες του, ενώ αναφέρθηκε και σε μία δελεαστική πρόταση που του έκαναν στο παρελθόν για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής.

«Κάνω το Καλημέρα Ελλάδα 28 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη σχεδόν η πρωινή ζώνη είναι από παιδιά που έχω συνεργαστεί. Είναι από παιδιά που το ξεκίνημά τους στη δουλειά και την τηλεόραση το έκαναν μαζί μου. Δεν είναι χαρά αυτό; Λένε κάποιοι, “να φύγει αυτός μεγάλωσε. Να έρθει κάποιος νέος άνθρωπος”. Μα έρχονται νέοι άνθρωποι και ύστερα τους ζητάνε τα άλλα κανάλια. Δεν τσακωνόμαστε και φεύγουν». Ο ίδιος είπε για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου από την εκπομπή του: «Όπως έγινε με τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Τον ζητήσαν από το One και πήγε. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή μου το είπε. Αυτό ήταν που με ενόχλησε μόνο. Ότι μου το είπε μόλις τελείωσε η εκπομπή. Παρασκευή τελειώσαμε και μου το είπε αμέσως μετά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι παλαιότερα, του έχει γίνει πρόταση να βάλει μαλλιά και μάλιστα με πάρα πολλά χρήματα, αλλά την αρνήθηκε. «Για μένα είναι αδιανόητο να τα βάψει ή να βάλει κάποιος μαλλιά» είπε.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαδάκη στην Φαίη Σκορδά
Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε στη Φαίη Σκορδά αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν του έκαναν μία πολύ δελεαστική πρόταση για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, ωστόσο ο ίδιος την απέρριψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X