Απίστευτο: Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε από το Παραλίμνι με γκολ στο 94' και στο 99’!

Απίστευτο: Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε από το Παραλίμνι με γκολ στο 94' και στο 99’!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανατροπή του… αιώνα, έκανε στις καθυστερήσεις ο ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι!

Σε ένα δραματικό ματς, η ΕΝΠ είχε περάσει μπροστά στο σκορ στο 89’ με τον Αμπαρτζουμιάν και φαινόταν πως θα υποχρέωνε πρόωρα τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη ήττα του, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι πρωταθλητές Κύπρου προηγήθηκαν στο 22’ με τον Χαλένιους που σκόραρε από γύρισμα του Μιχαϊλοβιτς, ενώ ο Άλεφ είχε δοκάρι στο 52’. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 64’ μετά από σέντρα του Ριέρα και κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν για το 1-1. Στο 88’ και πάλι με δημιουργό τον Ριέρα, οι «βυσσινί» έφτασαν στο προβάδισμα με τον Αρμένιο στράικερ.

Κάπου εκεί ο ΑΠΟΕΛ έκανε την απέλπιδα προσπάθεια με οκτώ λεπτά καθυστερήσεις. Ο Ιωάννου γύρισε την μπάλα και ο Μερκής από κοντά έκανε το 2-2, ενώ στο 99’ ο Μερκής με κεφαλιά από γύρισμα του Αλωνεύτη με κεφαλιά, διαμόρφωσε το 2-3 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έξαλλα για τις επιπλέον καθυστερήσεις και το ματς να λήγει στο 104’!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X