Κακλαμανάκης: «Μεγάλη πρόκληση η ΑΕΚ, θέλω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό»

Κακλαμανάκης: «Μεγάλη πρόκληση η ΑΕΚ, θέλω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό»
Photo Credits: INTIME

Η νέα σεζόν είναι η σπουδαιότερη στην καριέρα του Δημήτρη Κακλαμανάκη ο οποίος δείχνει έτοιμος να… αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος σέντερ της ΑΕΚ, μίλησε στην ιστοσελίδα sdna.gr, εκεί όπου αρχικά έκανε μία αποτίμηση της προετοιμασίας: «Τα πράγματα είναι πολύ καλά. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία παικτών-προπονητών. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και εάν εξαιρέσουμε κάποιους τραυματισμούς, όπως του Σλότερ και του Ρέι, η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά. Αυτά θα μας βοηθήσουν να φέρουμε αποτελέσματα πάνω στο παρκέ».

Έπειτα, ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε στην «Βασίλισσα» στην οποία θα αγωνίζεται ύστερα από μια τετραετία στο Λαύριο: «Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Το να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, αλλά και στο Champions League, όπου θα αγωνιστώ πρώτη φορά στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη πρόκληση η φετινή και θα δουλέψω πολύ για να αντεπεξέλθω», ενώ συμπλήρωσε: «Νιώθω έτοιμος να δουλέψω σε καθημερινή βάση και να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου στο παρκέ για την ΑΕΚ», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος στάθηκε στην θέση «5», εκεί όπου υπάρχουν οι Μάρκους Σλότερ και Δημήτρης Μαυροειδής, τονίζοντας: «Είναι πολύ καλοί και έμπειροι παίκτες και οι δύο. Έχουν τη δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το να δουλεύω σε καθημερινή βάση μαζί τους είναι πολύ θετικό για μένα. Μόνο να κερδίσω από εκείνους καθημερινά εντός και εκτός παρκέ».

Κλείνοντας ο Έλληνας σέντερ στάθηκε και στις προσωπικές φιλοδοξίες του: «Οι προσδοκίες μου για φέτος είναι να πετύχουμε με την ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις. Και από εκεί βήμα βήμα να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο, θα ήθελα πολύ έναν τίτλο με την ΑΕΚ»!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X