Ευχάριστα μηνύματα: Εκτός κινδύνου ο Κούμπα!

Εικόνες από το Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστα μηνύματα από την κατάσταση του Κούμπα!

Το πρωί της Δευτέρας έκανε νέες εξετάσεις, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως εκτός από το γεγονός πως όλα πάνε καλά με το επικίνδυνο αιμάτωμα στο κεφάλι του, τα ζωτικά του όργανα είναι πλέον καθαρά και λειτουργούν δίχως μηχανική υποστήριξη. Παρατηρείται επίσης μια μικρή συνολική βελτίωση. Αυτή τη στιγμή γίνονται επίσης προσπάθειες ώστε να σταματήσει να αναπνέει με τεχνική υποστήριξη αλλά αυτόνομα και αν όλα εξελιχθούν όπως αναμένουν οι γιατροί θα υπάρξει εκ νέου μεταφορά του από την μονάδα εντατικής θεραπείας.

Παράλληλα, οι προσπάθειες των γιατρών του Ασκληπιείου που δίνουν μεγάλη προσοχή στον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ έχουν να κάνουν με δυο του τραύματα από την πτώση στο αυτί και το μάτι του. Στις τάξεις των γιατρών υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί υπάρχουν ακόμα αρκετές ενέργειες να γίνουν. Είναι επίσης άξιο αναφοράς πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης είναι μονίμως στο πλάι του και μόλις πριν από λίγο αποχώρησε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Κούμπα.

O οργανισμός της ΑΕΚ στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα του έμπρακτα. Θυμίζουμε πως χθες το απόγευμα μετέβη στο Ασκληπιείο ο Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη, ενώ τον επισκέφτηκαν και πολλοί οπαδοί φίλοι του. Στο νοσοκομείο βρέθηκε ακόμα και ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος μετέφερε στην μητέρα του παιδιού, παρουσία του Μάνταλου τα εξής λόγια: «Ολη η ομάδα σαν οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Κούμπα, τον περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X