Ανιέλι: «Οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους εκβίαζαν τον σύλλογο»

Ανιέλι: «Οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους εκβίαζαν τον σύλλογο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για εκβιασμούς από μερίδα φανατικών οπαδών της ομάδας έκανε λόγο ο ισχυρός άντρας της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι στην κατάθεση του στις Αρχές.

Στην σύλληψη 12 ατόμων που είναι μέλη συνδέσμων της Γιουβέντους προχώρησαν οι ιταλικές Αρχές, τα οποία κατηγορούνται για εκβιασμούς.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι» Αντρέα Ανιέλι βρέθηκε στις Αρχές, όπου και κατέθεσε για τους συγκεκριμένους εκβιασμούς, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο έγιναν ως αντίδραση στην προσπάθεια του συλλόγου, για να αλλάξει η πολιτική διαχείρισης των εισιτηρίων και παράλληλα να μειωθούν τα προνόμια των οργανωμένων οπαδών.

«Πηγαίνεις στο πέταλο παίρνοντας το δικό σου ρίσκο, ειδικά στο κέντρο του. Δεν είναι όλοι στο πέταλο εγκληματίες, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι αρχηγοί των ultras που δυνητικά μπορούν να προβούν σε τέτοιες ενέργειες.

Το 2018, έπειτα από κάποια περιστατικά, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να προχωρήσουμε σε καταγγελίες. Το κάναμε για να αποδείξουμε γραπτώς ότι προσπαθούσαμε να καταπολεμήσουμε την κατάσταση. Γνώριζα πάντα ότι τα γκρουπ των ultras είναι ικανά να εκβιάσουν και να πληγώσουν τον σύλλογο» ανέφερε στην κατάθεση του ο ισχυρός άντρας της «Γηραιάς Κυρίας».

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας της κόντρας αυτής, οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους δεν φώναξαν συνθήματα στον χτεσινό εντός έδρας αγώνα με την Βερόνα, ενώ δεν άπλωσαν ούτε πανό θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την αντίθεση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X