Τρέλα για την ΑΕΚ στην γέφυρα στο Ρίο με ανεπανάληπτο πάρτι!

Τρέλα για την ΑΕΚ στην γέφυρα στο Ρίο με ανεπανάληπτο πάρτι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόλυτη… τρέλα κυριαρχεί για την ΑΕΚ!

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου τα δίνει όλα στα γήπεδο και εχθές κατάφερε να επικρατήσει ενός δυνατού αντιπάλου στην έδρα του. Στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού μπροστά σε 2.000 φίλους της που έστησαν ένα ακόμα… γλέντι μακριά από την Αθήνα. Όπως και στην Τρίπολη, έτσι και στο Αγρίνιο οι οπαδοί της Ένωσης ήταν δίπλα στην ομάδα και δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα στο γήπεδο ή ακόμα και στην πόλη.

Το… πάρτι όμως δεν έμεινε μόνο εντός γηπέδου! Όταν η αποστολή του Δικεφάλου είχε πια αποχωρήσει και όδευε προς την Αθήνα, περίπου 30 βανάκια με φίλους της ομάδας που επέστρεφαν και εκείνοι στην Αθήνα έστησαν… μπλόκο στο πούλμαν της αποστολής. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου οι ΑΕΚτζήδες σταμάτησαν το κιτρινόμαυρο πούλμαν και έστησαν ακόμα ένα πάρτι, αποθεώνοντας τους παίκτες του Κωστένογλου.

Οι οπαδοί της Ένωσης έκαναν τη νύχτα… μέρα με τα καπνογόνα και «ντόπαραν» τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Αρκετοί παίκτες του Δικεφάλου «τρελάθηκαν» με τον κόσμο και τραβούσαν συνεχώς βίντεο, με τον… παλιό Σιμόες να είναι από τους μπροστάρηδες.

Δείτε φωτογραφίες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X