Φικάγιο Τομόρι: To μεγάλο ταλέντο της Τσέλσι που ετοιμάζεται για πτυχίο στα οικονομικά (VIDEO)

Φικάγιο Τομόρι: To μεγάλο ταλέντο της Τσέλσι που ετοιμάζεται για πτυχίο στα οικονομικά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φικάγιο Τομόρι είναι από τους κερδισμένους της παρουσίας του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι και έχει όλα τα εχέγγυα επιτυχίας όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στη ζωή.

Η ώρα του Φικάγιο Τομόρι έχει φτάσει στην Τσέλσι, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να του δείχνει εμπιστοσύνη. Το πώς μπορεί να αντιδράσει ένας νεαρός παίκτης σε αυτό έχει πολλούς τρόπους. Ο νεαρός άσος των μπλε, όμως, ίσως να αποτελεί μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις. Έχει ξεκινήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι, ενώ ύστερα από την ήττα από την Βαλένθια το κοινό του Stamford Brigde τον αποθέωσε. Ήταν μία από τις στιγμές που ονειρεύεται κάθε παίκτης προερχόμενος από τις ακαδημίες οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας.

Ο Τομόρι ξέρει ότι, πλέον, ακόμη και ο Ρούντιγκερ να ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα βρεθεί αρκετές φορές στην ενδεκάδα της Τσέλσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Κι όμως, μιλάει σαν τίποτα να μην είναι δεδομένο. Τόσο, που παρά το βαρύ πρόγραμμα αρνείται να καθυστερήσει ή να διακόψει τις σπουδές του. Αφού κατάφερε να τελειώσει με άριστα το Λύκειο, παίζοντας στις πολύ απαιτητικές ακαδημίες των μπλε.

Πριν 2,5 χρόνια ένας από τους όρους που έβαλε η οικογένεια Τομόρι ώστε να προχωρήσει ο δανεισμός του στην Μπράιτον ήταν ο καθηγητής, που του έκανε ιδιαίτερα και πληρωνόταν από τον σύλλογο, να μπορεί να ταξιδεύει για να συνεχίσει τα φροντιστήρια στη νότια ακτή. Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά του είναι η δίψα για μάθηση.

Αυτό φάνηκε και στην Μπράιτον, στην οποία η καριέρα του ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ήττα στο Κύπελλο από την ερασιτεχνική τότε Λίνκολν, σε ματς που είχε βάλει και αυτογκόλ. Οι υπόλοιποι έμπειροι αμυντικοί της ομάδας, όμως, εντυπωσιάστηκαν από τη συμπεριφορά του τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις. Η αυτοπεποίθησή του παρέμεινε ψηλά και έδειχνε φοβερή διάθεση να βελτιωθεί. Είχε απλά τη σωστή νοοτροπία. Αυτήν, όμως, που σπάνια βλέπεις σε τόσο νεαρούς ποδοσφαιριστές, που συνήθως επηρεάζονται εύκολα από τα… πάντα.

Σε εκείνη τη σεζόν στο δεύτερο μισό ο Κρις Χιούτον του είχε δώσει φανέλα βασικού 10 φορές, αναγνωρίζοντας τη δουλειά που συνέχιζε να κάνει στις προπονήσεις. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Χαλ και ήταν ακόμη πιο δύσκολη. Μακριά από την άνεση του Λονδίνου, μακριά από σπίτι του, μακριά από την άνεση των ακαδημιών της Τσέλσι, στην οποία εντάχθηκε από 7 ετών, ζούσε το ποδόσφαιρο στον πραγματικό κόσμο, σε μία ομάδα με πραγματικά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.

Το καλοκαίρι του 2018 ακόμη ένας δανεισμός, που είναι κάτι το συνηθισμένο για παίκτες των ακαδημιών των μπλε, ήταν στα σκαριά. Η Ντέρμπι του Λάμπαρντ έκανε την κίνησή της την τελευταία στιγμή και ο Τομόρι δεν το σκέφτηκε πολύ. Γνώριζε, άλλωστε καλά και τον μελλοντικό του προπονητή και τον βοηθό του, Μόρις, που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στις μικρές ομάδες των Λονδρέζων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X