«Κοντά στον Πανούτσι ο Άρης»

«Κοντά στον Πανούτσι ο Άρης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στον πάγκο του Άρη φαίνεται πως είναι ο Κριστιάν Πανούτσι.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία των «κίτρινων» με τον Ιταλό τεχνικό, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο.

Αυτό έχει να κάνει με τους τρεις συνεργάτες του 46χρονου κόουτς, τους οποίους θέλει να φέρει μαζί του,  κάτι που προς το παρών δεν φαίνεται ως εφικτό. Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως οι συζητήσεις έχουν «παγώσει», αλλά μπορούν να προχωρήσουν εφόσον ικανοποιηθούν τα κριτήρια του 46άχρονου Ιταλού τεχνικού.

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Πανούτσι υπήρξε ομοσπονδιακός της Εθνικής Αλβανίας, όπου είχε παίκτες τους Μπάσα-Μάβραϊ όσο αυτοί ανήκαν στον Άρη και συνυπήρχαν στην ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων έχει προπονήσει την Λιβόρνο και την Τερνάνα στην Ιταλία, ενώ ήταν στο πλευρό του Φάμπιο Καπέλο στην Εθνική Ρωσίας, την διετία, 2012/14.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X