Ο Ρόντμαν ισχυρίστηκε πως η Μαντόνα του έδωσε 20 20 εκατ. δολάρια για να αποκτήσουν παιδί

Ο Ρόντμαν ισχυρίστηκε πως η Μαντόνα του έδωσε 20 20 εκατ. δολάρια για να αποκτήσουν παιδί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία τρομερή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας από τις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντένις Ρόντμαν εμφανίστηκε στο «The Breakfast Club» και μίλησε για τη σχέση που είχε με την Μαντόντα το 1993, υποστηρίζοντας ότι του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν παιδί.

«Μου είπε στο τηλέφωνο: «Ντένις ξέρεις έχω ωορρηξία» και της είπα: «Τι είναι αυτό;». Ξέρεις ήθελε να…», ισχυρίστηκε ο 58χρονος παλαίμαχος άσος. Μάλιστα είπε ότι η τραγουδίστρια έστειλε ιδιωτικό τζετ στο Λας Βέγκας όπου βρισκόταν αυτός, για να να τον μεταφέρει κοντά της και να κοιμηθούν μαζί και στη συνέχεια τον επέστρεψε πίσω στο Βέγκας.

«Μου είπε ότι αν έμεινε έγκυος θα μου πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί», δήλωσε ο άλλοτε αθλητής των Μπουλς και των Πίστονας.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής εξέφρασε την εικασία ότι και το παιδί που έκανε η Μαντόνα με τον Κάρλος Λεόν, την Λούρδι, είναι αποτέλεσμα παρόμοιας οικονομικής συνδιαλλαγής, ενώ σύμφωνα με το «Page Six» ζητήθηκε από εκπρόσωπο της Μαντόνα να σχολιάσει τις δηλώσεις Ρόντμαν, με την γνωστή τραγουδίστρια να μην δίνει κάποια απάντηση.

Ο πρώην παίκτης του NBA έχει τρία παιδιά, κανένα όμως με την Μαντόντα. Έχει μία κόρη, την Αλέξις με την πρώτη του σύζυγο, Άνι Μπακς και έχει έναν γιο και μία κόρη με την τρίτη του σύζυγο Μισέλ Μόγιερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X