Ετοιμάζουν πάρτι οι ΑΕΚτζήδες και στο Αγρίνιο!

Μεγάλο ζήτημα προέκυψε ξαφνικά για το αυριανό ματς (20:00) της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ενώ οι δύο ΠΑΕ, ΑΕΚ και Παναιτωλικός είχαν συμφωνήσει να δοθούν εισιτήρια στους φίλους της Ένωσης στη Θύρα 3 και πολλά εισιτήρια έχουν διατεθεί ήδη, η ΓΓΑ βάζει «φωτιά» και ανακοίνωσε μπλόκο για να μην βρεθεί ο κόσμος της ΑΕΚ στο γήπεδο.

Δεδομένα λοιπόν, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι σαφέστατα ανάστατοι με την καθυστερημένη απόφαση της ΓΓΑ που δημιουργεί πλέον τεράστιο ζήτημα έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ήδη άμεσα έχουν υπάρξει επαφές με τη Super League και τη ΓΓΑ για να δοθεί λύση στο μείζον θέμα που ξαφνικά έχει δημιουργηθεί. Και αυτό διότι στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν αντιδράσει έντονα!

Μάλιστα, την 1η Σεπτεμβρίου είχαν βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Τρίπολης περισσότεροι από 3.500 οπαδοί της ΑΕΚ. Δίχως να συμβεί το παραμικρό πρόβλημα, σε μια άψογη ατμόσφαιρα. Αρα η σημερινή απόφαση είναι κατάφορα παράλογη και έχει δημιουργήσει τεράστιο ζήτημα.

Η ανακοίνωση για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Μάλιστα ήδη εξέδωσε ανακοίνωση και ο Παναιτωλικός για την απαγόρευση μετακινήσεων:

Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, δεν θα παραχωρηθεί η Θύρα 3 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ το δικό του ονομαστικό εισιτήριο με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ την προσκόμιση στα εκδοτήρια ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X