Γαλανόπουλος: «Έχουμε δεθεί ξανά-Καλύπτουμε το χαμένο χρόνο από την προετοιμασία»

Γαλανόπουλος: «Έχουμε δεθεί ξανά-Καλύπτουμε το χαμένο χρόνο από την προετοιμασία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γαλανόπουλος στη Nova: 

Για το πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα μετά και τη νέα νίκη: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεχή άνοδο που έχει η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε πως είμαστε ξανά ένα. Και αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο που είναι και το σημαντικότερο. Παίρνουμε τη νίκη, αλλά δεν κρατάμε μόνο τη νίκη. Δείχνουμε ότι σαν ομάδα έχουμε ξαναδεθεί. Δεν ήμασταν από εδώ και από εκεί όπως πριν από λίγο καιρό. Ο καθένας να σκέφτεται κάτι άλλο. Φαίνεται ότι όλοι έχουμε έναν στόχο στο παιχνίδι μας, δουλεύουμε γι’ αυτόν και προς το παρών τον πετυχαίνουμε».

Για το αν το μυστικό της αλλαγής είναι ότι πλέον διασκεδάζουν και απολαμβάνουν τις προπονήσεις: «Θα συμφωνήσω με όσα έχουν πει οι συμπαίκτες μου και ο Χουλτ. Από εκεί και πέρα εκτός από την διασκέδαση που θα πρέπει να υπάρχει και να ευχαριστιέσαι την προπόνηση που κάνεις νομίζω ότι είναι και η παραπάνω δουλειά που κάνουμε. Πιο σκληρή. Δεδομένου ότι τώρα έχουμε τη δυνατότητα λόγω του ότι δεν έχουμε την Ευρώπη και έχουμε μια βδομάδα γεμάτη. Προσπαθούμε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο από την προετοιμασία και έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τις δυσκολίες που έχει παραδοσιακά το Αγρίνιο για την ΑΕΚ: «Είναι μια καλή έδρα. Πέρυσι ηττηθήκαμε εκεί, αλλά νομίζω όχι γιατί ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερός μας, αλλά γιατί εμείς δεν δείξαμε τι πραγματικά αξίζαμε. Δεν παίξαμε καλά, ας είμαστε αντικειμενικοί. Είναι ένα ωραίο γήπεδο, μια καλή ατμόσφαιρα, θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε σ’ ένα καλό αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορούμε και αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναιτωλικό και ότι δεν έχει νίκη: «Δεν έχει ξεκινήσει καλά. Ξέρουμε ότι θα είναι κάτι σαν ντέρμπι γιατί είναι μια τοπική ομάδα που όλος ο κόσμος είναι με το μέρος της. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο λογικά. Θα έχουμε και εμείς τον κόσμο μας. Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Και εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να χάσουμε άλλους βαθμούς μετά και την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη. Και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει συνέχεια. Είναι πολύ διαφορετική από τη Λαμία. Προσπαθεί να χτίσει από πίσω, δεν παίζει με μεγάλες μπαλιές. Έχει καλούς και τεχνίτες παίκτες. Είναι επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις, αλλά μπορεί και να οργανώσει και να δημιουργήσει».

Για την τακτική προσέγγιση της ΑΕΚ: «Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ότι κρίνουμε εμείς και ο προπονητής μας κυρίως τι είναι καλύτερο αυτό θα δείτε και στον αγωνιστικό χώρο την ημέρα του αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X