Ο Τσάβι: «Αυτοί μπορούν να διαδεχθούν τον Μέσι»

Ο Τσάβι: «Αυτοί μπορούν να διαδεχθούν τον Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λιονέλ Μέσι και Τσάβι συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα την περίοδο που για πολλούς η Μπάρτσα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ιστορίας της. Για τον πάλαι ποτέ “εγκέφαλο” της μεσαίας γραμμής των Καταλανών, ο Αργεντινός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, όπως δήλωσε στην αγγλική Mirror.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Τσάβι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πιθανούς διαδόχους του Μέσι. Υποψήφιους διεκδικητές της κορυφής του ποδοσφαιρικού κόσμου. Τέσσερις κατονόμασε ο σπουδαίος μέσος.

Πάμε να τους δούμε. Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Τσάβι είπε: “Βλέπεις τους νεότερους που μπορούν να στεφθούν ως οι καλύτεροι στον κόσμο και βλέπεις Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Σαλάχ και Στέρλινγκ”.

Για τον Άγγλο, μάλιστα, ο Τσάβι συμπλήρωσε: “Ο Στέρλινγκ προηγείται αυτή τη στιγμή. Πάντα ήταν καλός παίκτης, επικίνδυνος, αλλά υπό τον Γκουαρδιόλα έγινε ένας από τους καλύτερους του κόσμου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X