Ενισχύθηκε στην ξιφασκία η ΑΕΚ με Καφαταρίδη

Ενισχύθηκε στην ξιφασκία η ΑΕΚ με Καφαταρίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μεταγραφή στο τμήμα της ξιφασκίας πραγματοποίησε η ΑΕΚ, με την απόκτηση του Δημήτρη Καφαταρίδη.

Ο 29χρονος αθλητής έχει κατακτήσει 2 φορές το ασημένιο και 1 φορά το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει κατακτήσει ένα χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Μάνας ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Ο Δημήτρης Καφαταρίδης ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από την Αρκτεία Λούτσας όπου αγωνίστηκε έως το 2011. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, κατέκτησε 2 φορές το ασημένιο και 1 φορά το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, ενώ το παλμαρέ του κοσμεί 1 χρυσό μετάλλιο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Καφαταρίδης δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που σε μια τόσο σημαντική χρόνια, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Θα προσπαθησω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να κάνω υπερήφανη ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ“.

Δημήτρη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X