Ο Κωστένογλου αποχωρεί από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Ο Κωστένογλου αποχωρεί από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Κωστένογλου αποχώρησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ για να αναλάβει τον πάγκο της μεγάλης ομάδας.

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό για τη μεγάλη προσφορά του, την περίοδο που διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής. Ενώ παράλληλα, ευχαριστεί και τους Ηλία Ατματσίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, Κώστα Παρούση και Κυριάκο Κωνσταντινίδη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλυφθούν οι θέσεις του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού, του γυμναστή και του προπονητή των τερματοφυλάκων στην Κ19. Αναλυτής απόδοσης θα είναι ο Νίκος Παπαθανασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Κωστένογλου για τη μεγάλη προσφορά του στο διάστημα που διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στη νέα, ακόμα πιο δύσκολη αποστολή του, ως προπονητή της πρώτης ομάδας.

Οι ευχαριστίες και οι ευχές μας συνοδεύουν και τους συνεργάτες του που μετατίθενται από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα, τους κ. Ηλία Ατματσίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, Κώστα Παρούση και Κυριάκο Κωνσταντινίδη.

Σε ό,τι αφορά την Ακαδημία, το βάρος της διοικητικής της λειτουργίας ανατίθεται στους κ. Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και Νίκο Γεωργέα, ενώ στο προσεχές διάστημα θα καλυφθεί και η θέση του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X