Νόιερ για Τερ Στέγκεν: «Μου επιτίθεται γιατί είμαι καλύτερος»

Νόιερ για Τερ Στέγκεν: «Μου επιτίθεται γιατί είμαι καλύτερος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθόλου καλό δεν είναι το κλίμα ανάμεσα στους τερματοφύλακες της «νάσιοναλμανσαφτ» καθώς ο πορτιέρο της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε επίθεση σε αυτόν της Μπάγερν θεωρώντας πως δεν πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της χώρας τους.

«Νιώθω άβολα να είμαι ο αναπληρωματικός του Νόιερ» είπε μεταξύ άλλων ο Τερ Στέγκεν με τον Νόιερ να του απανατά:

«Προφανώς άκουσα όσα είπε για εμένα και δεν μου άρεσαν καθόλου κυρίως διότι θα μπορούσε να μου τα πει σε ιδιωτική κουβέντα και όχι δημόσια. Είμαστε μια ομάδα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μου επιτίθεται επειδή παίζω πολύ καλά».

Η… κόντρα ανάμεσα στους δύο φαίνεται πως άρχισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Κι αυτό διότι ο τερματοφύλακας των Βαυαρών είχε μείνει ολόκληρη την σεζόβ εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, αλλά παρόλα αυτά ήταν η επιλογή του Γιόακιμ Λεβ για την εστία της Γερμανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X