Ματσάρα στη Γαλλία: Μονακό-Μαρσέιγ 3-4 (VIDEO)

Ματσάρα στη Γαλλία: Μονακό-Μαρσέιγ 3-4 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίθανο παιχνίδι έλαβε τόπο στο Πριγκιπάτο, με τη Μαρσέιγ να πετυχαίνει την ανατροπή και με τον Ντάριο Μπενεντέτο εκτελεστή να παίρνει το «διπλό» με 4-3 απέναντι στη Μονακό.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο γαλλικό πρωτάθλημα, οι Φωκαείς κατάφεραν να μην χάσουν άλλο έδαφος σε σύγκριση με την κορυφή, αφού μετά την «ψυχρολουσία» του 2-0 ακολούθησε… σφυροκόπημα με 4 γκολ, για να έρθει μια σπουδαία νίκη απέναντι στους Μονεγάσκους, που ψάχνουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

Ο Μπεν Γιεντέρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα πρώτα 26 λεπτά, αφού πρώτα σκόραρε με πέναλτι και ύστερα εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Σλιμανί για το 2-0 της Μονακό. Ο Μπενεντέτο, όμως, βρήκε δίχτυα στο 38′ όντας στο δεύτερο δοκάρι και 4 λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου, ο Ζερμέν είχε ήδη ισοφαρίσει για τη Μαρσέιγ, σκοράροντας από κοντά με κεφαλιά. Ο Παγιέ και ο Μπενεντέτο μέσα σε 5 λεπτά, με εκπληκτικό πλασέ αμφότεροι, έδωσαν μέχρι το 66′ το προβάδισμα με 2-4, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ με βολίδα ο Κεϊτά στο 75′.

Δείτε τα highlights:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X