Ο κομάντο επέστρεψε και στα... γκολ!

Ο κομάντο επέστρεψε και στα... γκολ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν επηρεάστηκε καθόλου από την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, νικώντας στο ρελαντί την Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά την Τράμπζονσπορ και τον Αστέρα Τρίπολης, οι «κιτρινόμαυροι» με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο επικράτησαν και της ομάδα της Φθιώτιδας, διευρύνοντας το νικηφόρο τους σερί.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, το τρίποντο το κλείδωσε από το ημίχρονο ο… Όγκνιεν Βράνιες! Ο Μάρκο Λιβάγια εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό να κάνει την προβολή για το 2-0 της ΑΕΚ.

Αρχοντικός και παθιασμένος

Αρχοντικός και… αγριεμένος,  ο Όγκνιεν Βράνιες καθαρίζει με ευκολία τις περισσότερες φάσεις, προσφέροντας ασφάλεια στην ΑΕΚ και την άμυνα της. Παθιασμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο, πάντα πρώτος πάνω στη μπάλα,  κέρδισε σχεδόν κάθε προσωπική μονομαχία και έδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ο ηγέτης των μετόπισθεν της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου.

Ο 29χρονος είναι ο… βράχος της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, με τις επεμβάσεις του να είναι σε πολλές περιπτώσεις καθοριστικές. Ο κομάντο ήταν πρωταγωνιστής κόντρα στην Λαμία, πετυχαίνοντας και με όμορφο τρόπο το δεύτερο «κιτρινόμαυρο» τέρμα.

Πρώτο γκολ μετά την επιστροφή του

Το γκολ που πέτυχε ο Βράνιες ήταν το πρώτο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Μετά από έξι επίσημα ματς, βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα, εκμεταλλευόμενος την άριστη εκτέλεση φάουλ του Μάρκο Λιβάγια.

Βεβαίως, αυτό δεν είναι και το πρώτο του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Τη σεζόν 2016-2017, είχε σκοράρει στο 6-0 επί της Βέροιας, ενώ η πιο… παραγωγική του χρονιά, ήταν όταν κατέκτησε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2017-2018, ο Βόσνιος  έβαλε στα… δίχτυα την Ξάνθη! Σημείωσε τέσσερα τέρματα εκείνη τη χρονιά, όλα κόντρα στην ακριτική ομάδα!

Ο κομάντο είναι ο παλιός καλός Βράνιες. Ηγείται της άμυνας της ΑΕΚ, δείχνοντας συνεχώς πως έχει αφήσει πίσω του το κακό πέρασμα από το Βέλγιο και την Άντερλεχτ. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός προσφέρει την κατάλληλη… ηρεμία και ασφάλεια στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, δείχνοντας 100% έτοιμος για τις επόμενες κρίσιμες μάχες με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X