Μουντομπάσκετ 2019: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η δαιμονισμένη Ισπανία!

Μουντομπάσκετ 2019: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η δαιμονισμένη Ισπανία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρόλο για… έναν εξελίχθηκε η μεγάλη γιορτή του τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού η Ισπανία επικράτησε της Αργεντινής με 95-75, σε ένα εύκολο απόγευμα.

Η Ισπανία έδειξε πως είναι η μεγάλη… κυρία του μπάσκετ, αφού για ακόμα μια φορά έδειξε πως είναι το απόλυτο αφεντικό όταν τα δύσκολα έρχονται.

Οι «Φούριας Ρόχας» έδειξαν από τι είναι φτιαγμένοι και επικράτησαν με περίσσια ευκολία της Αργεντινής με αποτέλεσμα να αναδειχθούν πρωταθλητές κόσμου. όπως δηλαδή τους άξιζε με τον Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο τους.

Πολυτιμότερος παίκτης για τους νικητές ήταν ο Ρίκι Ρούμπιο που είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε πως ξεχώρισε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του καθώς άπαντες ήταν εξαιρετικοί. Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Γιουλ, Μαρκ Γκασόλ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ουίλι Ερνανγκόμεθ, όλοι έβαλαν από ένα λιθαράκι γι’ αυτή την άνετη νίκη και το γεγονός ότι δεν μπορεί να επιλέξει κάποιος ξεκάθαρο MVP, δείχνει πόσο σπουδαία, πόσο πραγματική ομάδα είναι αυτή η Ισπανία.

Από την άλλη πλευρά, οι Αργεντινοί δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα των τελευταίων αγώνων με αποτέλεσμα να φανούν αρκετά κατώτεροι των περιστάσεων και να υποστούν την οδυνηρή αυτή ήττα. Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του συνόλου του Σέρχιο Χερνάντεζ, ήταν ο Γκάμπριελ Ντεκ με 24 πόντους,

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 31-43, 47-66, 95-75.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μπρουσίνο 8 (2), Καφάρο, Καμπάσο 11 (1), Ντεκ 24 (1), Ντέλια 2, Φιέλερουπ, Γκαλίτσι, Γκαρίνο, Λαπροβίτολα 17 (2), Ρεντίβο 3 (1), Σκόλα 8, Βιλντόζα 2.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Μπεϊράν, Κλαβέρ 2, Κολόμ, Ρούντι 11 (2), Γκασόλ 14 (1), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ 11 (1), Ουίλι Ερνανγκόμεθ 11, Γιουλ 15, Οριόλα 6, Ραμπασέδα, Ρίμπας 5 (1), Ρούμπιο 20 (1).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X