Ανάκογλου: Ενας φίλος απέναντι απόψε

Ανάκογλου: Ενας φίλος απέναντι απόψε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ώρες, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League και μόνο στόχο τη νίκη.

Στην αποστολή των Φθιωτών για το σημερινό ματς βρίσκεται κι ένας «κιτρινόμαυρος» παλιόφιλος. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ανάκογλου που πέρασε τέσσερα χρόνια με τον Δικέφαλο στο στήθος, βίωσε τις δύσκολες του υποβιβασμού αλλά και τις χαρές της επιστροφής, ενώ έφτασε να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μια συνεισφορά που κανείς δεν ξεχνά…

Το διάστημα της παραμονής του στην ΑΕΚ δέθηκε αρκετά με την ΑΕΚ, ήρθε στην ομάδα με περιπετειώδη τρόπο το 2013, έμεινε και μετά τον υποβιβασμό όταν το ζήτησε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά πέρασε δύσκολες στιγμές με τους τραυματισμούς του. Ηταν ο αρχηγός της στα δύσκολα χρόνια. Στην Γ’ εθνική όταν η ΑΕΚ… ψαχνόταν ήταν κομβικός παίκτης, κάτι που συνέβη και στην Β’ εθνική την στιγμή που για την Ενωση υπήρχε η απαίτηση να πάρει την άνοδο. Οταν ανέβηκε η ΑΕΚ άλλαξαν τα πράγματα και μετά το πρώτο διάστημα, έμεινε εκτός 11αδας. Πήγε δανεικός στη Βέροια το 2016. Και τελικά το καλοκαίρι του 2016, έμεινε ελεύθερος καθώς δεν υπολογιζόταν από τον τότε προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια.

Η καριέρα μετά την ΑΕΚ

Συνέχισε την καριέρα του στον Άρη, αλλά με τους Θεσσαλονικείς κατέγραψε μόλις 17 συμμετοχές και καμία εξ αυτών στην πρώτη εθνική κατηγορία καθώς στάθηκε πολύ άτυχος. Βίωσε δυο σκληρούς τραυματισμούς, πέρασε δυο φορές την πόρτα του χειρουργείου και πλέον προσπαθεί να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Μάλιστα, δεν έχει καταγράψει λεπτά συμμετοχής στην Super League για περισσότερα από 2,5 χρόνια, καθώς ταλαιπωρούταν από τραυματισμούς. Τώρα, ψάχνει τα πατήματα του στην ομάδα της Φθιώτιδας και βρίσκεται για δεύτερη φορά στις επιλογές του Σωτήρη Αντωνίου. Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, πάντως, την δεύτερη αγωνιστική δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Δεν αποκλείεται όμως σήμερα να επιστρέψει στην δράση κόντρα στην ομάδα με την οποία πέρασε τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας τους.

Πλιάτσικας-Τζανετόπουλος

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται ακόμα δυο πρώην κιτρινόμαυροι. Ο λόγος για τους Άνταμ Τζανετόπουλο και Βασίλης Πλιάτσικας που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα τον Δικέφαλο. Ο Τζανετόπουλος, μάλιστα ήταν και μέλος του ρόστερ την χρονιά που η ΑΕΚ χρίστηκε πρωταθλήτρια, όντας ο μοναδικός που βίωσε την διαδρομή από την Γ’ Εθνική στο πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X