Διάφορα 400 εκατ. λιρών στις ενδεκάδες του Νόριτς-Σίτι (ΦΩΤΟ)

Υπέταξε την Μάντσεστερ Σίτι η Νόριτς (3-2)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλίας ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα φέτος, αλλά βλέπει ήδη να χάνει έδαφος από τους «Κόκκινους» στη «μάχη» του τίτλου. Ένα στοιχείο, πάντως, που εντυπωσιάζει και δείχνει πως η χρηματιστηριακή αξία των παικτών μιας ομάδας δεν εξασφαλίζει πάντοτε την επιτυχία, είναι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στα ποσά, με τα οποία αγόρασαν τους παίκτες, που αγωνίστηκαν στη βασική ενδεκάδα.

Η παρουσίαση του Sky Sports μετά το ματς, ήταν κατατοπιστική. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σχεδόν στις 400 εκατομμύρια λίρες, με την Νόριτς να κερδίζει μια ομάδα, που έχει ξοδέψει περίπου 67 φορές τα χρήματα που εκείνη έχει δώσει για μεταγραφές!

Συγκεκριμένα, αν προσθέσει κανείς τα ποσά που κόστισαν οι παίκτες της Σίτι, φτάνουμε στο απίθανο ποσό των 406.100.000 λιρών, ενώ για την Νόριτς είμαστε μόλις στις 6.450.000 λίρες, κάτι που σημαίνει πως μάλλον… έχει ψωνίσει αρκετά έξυπνα η δεύτερη. Όχι πως δεν ισχύει για τους Πολίτες το ίδιο, αλλά τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X