Το νέο παιδί - θαύμα στην Ολλανδία έβαλε 5 γκολ στο ίδιο ματς!

Το νέο παιδί - θαύμα στην Ολλανδία έβαλε 5 γκολ στο ίδιο ματς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντόνιελ Μάλεν ζει το δικό του παραμύθι, αφού ολοκλήρωσε την εβδομάδα που έφερε το παρθενικό του γκολ με τους οράνιε, με πέντε τέρματα στο ίδιο παιχνίδι απέναντι στην Φίτεσε!

Απίθανα πράγματα από το νέο τρομερό παιδί του ολλανδικού ποδοσφαίρου, που βλέπει το άστρο του να ανατέλλει με ταχύτατο ρυθμό. Ο Ντόνιελ Μάλεν έζησε το δικό του όνειρο αυτή την εβδομάδα, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ολλανδίας και μάλιστα απέναντι στην Γερμανία.

Ο 20χρονος επιθετικός κράτησε το καλύτερο για το Σάββατο, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της Αϊντχόφεν που σκοράρει πενταρέ από το 1964, αλλά και ο τρίτος συνολικά στην ιστορία του.

Για να πετύχει αυτά τα 5 γκολ στο ματς με την Φίτεσε χρειάστηκε 8 τελικές, ενώ σε ηλικία 20 ετών και 238 ημερών έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που κάνει πενταρέ στην Eredivisie μετά τον ασύγκριτο Μάρκο Φαν Μπάστεν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X