Τεσσάρα για την Τότεναμ πριν τον Ολυμπιακό

Τεσσάρα για την Τότεναμ πριν τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαλαρή ήταν η τελευταία «μάχη» της Τότεναμ πριν την πρεμιέρα του Champions League, αφού διέλυσε την Κρίσταλ Πάλας με 4-0.

Οι Άγγλοι έρχονται… φουριόζοι στην Ελλάδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (18/09, 19:55), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ένα ημίχρονο ήταν… αρκετό για τους «Πετεινούς» οι οποίοι έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετικό… φεγγάρι, αφού σε περίπου μισή ώρα πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ, με αποτέλεσμα μετά να… σβήσουν τις μηχανές.

Ο Σον έκανε το 1-0 στο 10′ με ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 21′ τα τέρματα διπλασιάστηκαν, όταν έπειτα από σέντρα του Οριέ από τα δεξιά η μπάλα κόντραρε στον Φαν Άνχλοντ και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σον βρήκε εκ νέου δίχτυα με αριστερό σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Οριέ. Το… πάρτι του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε στο 42′ με τον Κέιν να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και τον Λαμέλα να σκοράρει για το 4-0.

Η ενδεκάδα της Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιλερ, Βερτόχεν, Ρόουζ (76′ Ντέιβις), Γουίνκς (66′ Εντομπελέ), Σισοκό, Έρικσεν, Λαμέλα, Σον, Κέιν (85′ Λούκας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X