ΠΑΕ ΑΕΚ: «Γεννηθήκαμε από τις στάχτες της μεγαλύτερης εθνικής καταστροφής» (ΦΩΤΟ)

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Γεννηθήκαμε από τις στάχτες της μεγαλύτερης εθνικής καταστροφής» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά τις ρίζες της και κρατά πάντα «άσβεστη τη μνήμη»!

Η 14η Σεπτεμβρίου είναι μια μέρα μνήμης. Μια μέρα που πρέπει να μνημονεύεται από όλους. Σήμερα είναι η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Αυτή ακριβώς είναι η επίσημη ονομασία με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων στις 24 Σεπτεμβρίου 1998 και η ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεχάσει. Υπενθυμίζουμε μάλιστα πως έπειτα από αίτημα του Δικεφάλου, πριν την αναμέτρηση με τη Λαμία αύριο στο ΟΑΚΑ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

«Γεννηθήκαμε μέσα από τις στάχτες της μεγαλύτερης εθνικής καταστροφής… Ξεκινήσαμε από τα ματωμένα χώματα της Μικράς Ασίας με τα οράματα, τις αξίες και τα υψηλά ιδανικά μας… Κρατήσαμε άσβεστη τη μνήμη και διασώσαμε τον πολιτισμό μας… Είναι υποχρέωσή μας να μην ξεχάσουμε ποτέ την ιστορία μας και να τιμάμε την προέλευση των προγόνων και ιδρυτών μας!», έγραψε σε ανάρτησή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μαζί με μια φωτογραφία στη οποία ανέφερε πως «οι μνήμες της Ιστορίας μας θα είναι πάντα οδηγός μας».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X