Χαλκιάς: «Ο Κωστένογλου γνωρίζει την ομάδα»

Συνεχίζει στα 44 του ο Χαλκιάς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Χαλκιάς μίλησε στον Σπορ Fm και αναφέρθηκε στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, για τα ματς της 3ης αγωνιστικής, αλλά και για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χαλκιάς στην εκπομπή “Επίθεση από τα μπακ”:

Για το γεγονός ότι μόνο ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί φέτος στην Ευρώπη: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι όταν τόσες ομάδες δίνουν προκριματικά και τελικά μία αγωνίζεται στην Ευρώπη. Δεν είναι ότι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για το πρωτάθλημα. Δεν είναι κάλο ούτε για τον κόσμο που θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει σε διοργανώσεις. Φυσικά όλα αυτά έχουν αντίκτυπο και στην εθνική ομάδα. Ας μην γελιόμαστε. Έμενα με προβληματίζει παρά πολύ. Δεν ξέρω αν προβληματίζει τους ιθύνοντες. Δεν πρέπει να δουλεύουν μόνο το παρόν, αλλά με απώτερο σκοπό το μέλλον. Αυτό δυστυχώς ειδικά τα τελευταία χρονιά δεν το βλέπω. Βλέπουμε ότι βαθμολογικά στενεύουν τα περιθώρια και του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Μια ομάδα πρέπει να δημιουργείται για να αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Εκεί μεγαλώνει, εκεί αναβαθμίζεται».

Για το Άρης-Παναθηναϊκός: «Ήταν λίγο βεβιασμένη η απόφαση να απομακρυνθεί ο Σάββας Παντελίδης. Τώρα είναι σε μια βαθμολογική θέση που θέλει τους βαθμούς, αλλά το θέλει και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς ξεκίνησε πολύ άσχημα, με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από πέρυσι. Τα φιλικά για μένα δεν είναι κριτήριο. Ξεκίνησε φέτος χωρίς να έχει τα προβλήματα που είχε πέρυσι, αλλά δεν τα πάει τόσο καλά. Είναι ένα ματς κριτήριο και για τις δύο ομάδες, βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: «Γίνεται καλή δουλειά στον Ατρόμητο και είναι ανταγωνιστικός. Ο ΠΑΟΚ θα επικεντρωθεί στο στόχο του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι θα δούμε ωραίο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, παρόλο που παίζει εκτός έδρας».

Για την ΑΕΚ: «Δεν ανταποκρίθηκε στη φιλοσοφία του Μιγκέλ Καρντόσο. Τώρα είναι ένας προπονητής που γνωρίζει την ομάδα. Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, η ΑΕΚ μου φάνηκε αρκετά πιεσμένη και αγχωμένη. Οι ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους πρέπει να είναι ανταγωνιστικές».

Για το πρωτάθλημα: «Θα κριθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Θα παίξει ρόλο κατά πόσο θα έχουν διάρκεια οι ομάδες».

Για τον Ολυμπιακό: «Ήταν εξαιρετικά σημαντική επιλογή, μετά το περσινό χαμένο πρωτάθλημα, που δεν απομακρύνθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Η απόφαση, τους δικαιώνει όλους. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τεράστια επιτυχία οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα. Μπορεί να πάρει βαθμό στο Καραϊσκάκη με την Τότεναμ».

Για την Εθνική ομάδα: «Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά το 2014. Δεν σκέφτηκαν οι αρμόδιοι να συνεχίσουν ότι είχε στηθεί τα τελευταία χρόνια. Αυτοί που είναι πιο προβληματισμένοι είναι οι ίδιοι οι παίκτες. Το Λιχτενστάιν είναι το αποτέλεσμα του κλίματος. Είναι δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση. Η Εθνική πρέπει να προβληματίζει τους πάντες, γιατί έχει αντίκτυπο σε όλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X