Μεγάλη η απόσταση στο οικονομικό μεταξύ Γκάλο-Παναθηναϊκού

Μεγάλη η απόσταση στο οικονομικό μεταξύ Γκάλο-Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροντρίγκο Γκάλο, με τον πρώην μπακ της ΑΕΚ να δίνει τα χέρια με τον σύλλογο του Περιστερίου. Ωστόσο, το όνομα του Βραζιλιάνου είχε… παίξει και για τον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωσή του δεν… προχώρησε..

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», οι «πράσινοι» είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, έχοντας κάνει μάλιστα μια πρόταση για την απόκτησή του. Ο Γκάλο δεν ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για την προοπτική να συνεχίσει στο «τριφύλλι», αφού το συμβόλαιο που του προτάθηκε ήταν πολύ μακριά από τις δικές του απαιτήσεις.

Κάπως έτσι, μπορεί ο Γκάλο να επιθυμούσε να συζητήσει την περίπτωση να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά αληθινές πιθανότητες δεν υπήρξαν, κρίνοντας από την απόσταση που υπήρχε στο οικονομικό κομμάτι. Κάπως έτσι, η υπόθεση λογικό ήταν να μην προχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X