Βράκας: «Στοχοποίησαν την ΕΠΟ, τώρα στοχοποιούν την Εθνική»

Βράκας: «Στοχοποίησαν την ΕΠΟ, τώρα στοχοποιούν την Εθνική»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση κατά πάντων όσων κάνουν δριμεία κριτική στην ΕΠΟ και στην Εθνική ομάδα εξαπέλυσε μέσω social media ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου και στέλεχος της ΕΠΟ, Κώστας Βρακάς, κάνοντας λόγο για «στοχοποίηση» της ομοσπονδίας και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό. Στόχος η διοίκηση της ΕΠΟ. Έτσι και αλλιώς τι έχει κάνει μέσα σε 2 χρόνια. Ανεξαρτοποιηθηκε η αθλητική δικαιοσύνη. ( Πλέον δεν ορίζει η ΕΠΟ τους δικαστές όπως γινότανε πριν) Η διαιτησία σε Φιφα και ουεφα.(Καμία σύνδεση η επο με την διαιτησία) Τοποθετήθηκε το σύστημα VAR για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία. Το πρόγραμμα Μπαλλα Παντου με δεκάδες δράσεις σε όλη τη χώρα και που απευθύνετε σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Πλάνο ανάπτυξης για όλες τις ακαδημίες που ξεκινάει φέτος που θα φτάνει στα ενωσιακα πρωταθλήματα και στις εθνικές ομάδες. Με όλη την επίβλεψη να την έχουν οι νέοι ομοσπονδιακού με μόνιμη παρουσία και ενασχόληση σε όλες τις βαθμίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για πρώτη φορά Ιδιόκτητο Προπονητικό κέντρο Εθνικών ομάδων έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες Και πολλά άλλα που έχουν γίνει αλλά μάλλον ήδη κούρασα γιατί όλα αυτά δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Βέβαια έχουν γίνει και πολλά λάθη. Και θα συνεχίζουν να γίνονται αλλά ποτέ με δόλο. Αλλά αυτούς που είχαν μάθει αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια και τα κατέστρεψαν όλα σιγά μην τους ενδιαφέρουν όλα τα προηγούμενα. Είπαμε στόχος η διοίκηση της ΕΠΟ. Τώρα στοχοποιούν την Εθνική Ομάδα. Σιγά μην αφήσουν να πάρει ανάσα. Μπροστά στα συμφέροντα σιγά μην διστάσουν.

Ξεκίνησαν με στημένα δημοσιεύματα για δήθεν επεισόδιο στην εθνική νέων (Σιγά μην τους νοιάζει η ψυχολογία ενός νέου παιδιού που κάνει την προσπάθεια του , λες και εκεί που είναι έχει λίγα να αντιμετωπίσει καθημερινά ,) Μετά είδαμε ότι οι κλήσεις που γίνονται δεν είναι δίκαιες.( Στην τελευταία κλήση των 4 μικρών εθνικών Παο 15 ΠΑΟΚ 14 Ολυμπιακός 12 ΑΕΚ 6 Δεν συνεχίζω για τις υπόλοιπες ομάδες όλα φαίνονται στο σάιτ της ΕΠΟ. Ουδέν σχόλιον. Και τέλος μετωπική επίθεση στην Εθνική ανδρών.

Πρόθυμα εργαλεία αρκετά για να κάνουν την δουλειά. Λες και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον δημοσιογράφο που κάνει καλόπιστη κριτική ακομη και σκληρή και που πονάει ψυχή του όταν η ομάδα δεν πάει καλά από το λαμόγιο που ξεσκίζει με χαρά και περιμένει την στραβή για να δικαιολογήσει το μεροκάματο του. Λες και η εθνική ομάδα δεν είναι όλων των Ελλήνων. Λες και δεν μπορούμε να αφήσουμε τα οπαδικά έξω από αυτό το ιερότερο όλων. Να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά τους ποδοσφαιριστές μας που έρχονται στην εθνική και λαχτάρανε να παίξουν και να κερδίσουν και να μας δώσουν χαρά.

Όπως το κάνανε στο παρελθόν και τώρα θέλουν αλλά πρέπει και εμείς να τους βοηθήσουμε. Όχι στο οποιοδήποτε λάθος να τους ξεσκίζουμε. Μην ξεχνάτε ότι και αυτά τα παιδιά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο πέρασαν πολλές δυσκολίες αγωνίες απογοητεύσεις και τίποτα δεν ήταν εύκολο στη ζωή τους. Και όταν παίζουν για την χώρα τους θέλουν να είναι ένα με τους συμπατριώτες τους στο γήπεδο . .

Το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση φταίνε πολλά. Λίγο πολλοί όλοι ξέρουμε. Μακάρι να έφταιγε ένα πρόεδρος ένας προπονητής η ένας ποδοσφαιριστής….. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί με εντιμότητα και με ήθος να τι αλλάξουμε. Ας έχουμε κάτι να μας ενώνει. Ας είναι η πατρίδα μας και το εθνόσημο!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X