Οι μεγάλοι νικητές των 4 διαρκείας της ΑΕΚ από το enwsi.gr! – Τα ονόματα

Σε ποιες θύρες έχουν μείνει εισιτήρια για το ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκινά την μεγάλη προσπάθεια να διεκδικήσει και φέτος το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θέλει τον κόσμο δίπλα της. Για αυτό και το enwsi.gr έδωσε τη μοναδική ευκαιρία σε 4 τυχερούς φίλους της ΑΕΚ να κερδίσουν εισιτήριο διαρκείας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και να παρακολουθούν την ομάδα τους από κοντά μέχρι το τέλος της σεζόν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο διαγωνισμός του enwsi.gr ξεκίνησε Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00.

Το enwsi.gr σας ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών, ώστε εν συνεχεία να παραλάβουν τα διαρκείας τους ενόψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι νικητές του διαγωνισμού:

Βάιος Βαϊόπουλος

Ευαγγελία Τροβά

Φώτιος Σούτζιος

Νικόλαος Δρόσος

Από αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, οι τέσσερις τυχεροί φίλοι της ΑΕΚ και αναγνώστες του enwsi.gr θα πρέπει να μεταβούν στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Δίχως αυτήν δεν θα μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο διαρκείας.

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X