Τα εργομετρικά της ΑΕΚ: Πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα

Για πρόβλημα -που όμως διορθώνεται- έκαναν λόγο οι εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες. Ο Νίκος Κωστένογλου και ο Ιλια Ιβιτς είχαν κρίνει απαραίτητη την παραπάνω διαδικασία, προκειμένου να διαπιστωθεί τι δεν έγινε σωστά στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας των “κιτρινόμαυρων” από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Οι μετρήσεις λοιπόν έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα από την καλοκαιρινή δουλειά, που ωστόσο μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί οι παίκτες του Κωστένογλου να δουλέψουν σωστά για περίπου έναν μήνα. Δηλαδή, το ζήτημα είναι μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω Εθνικών ομάδων στα μέσα Οκτώβρη, οι παίκτες της Ενωσης να δουλέψουν πάνω στο πρόβλημα που εντοπίστηκε, προκειμένου να καλύψουν το… χαμένο έδαφος.

Κάτι που σημαίνει ότι αμέσως μετά τη διακοπή και συγκεκριμένα από την 7η αγωνιστική που η ΑΕΚ παίζει εντός έδρας με τον Βόλο, οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς (περίπου το τελευταίο δεκαήμερο του επόμενου μήνα). Μέχρι τότε όμως πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις της ομάδας, αφού προηγούνται δύσκολοι αγώνες, ανάμεσά τους και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X