Χαμός... στη Super League 2: Καταγγελία για πλαστή ενημερότητα του Απόλλωνα Πόντου - Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ

Χαμός... στη Super League 2: Καταγγελία για πλαστή ενημερότητα του Απόλλωνα Πόντου - Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και με αποβολή από το πρωτάθλημα της  Super League 2  κινδυνεύει ο Απόλλων Πόντου!

Η Γενική Διεύθυνση Εισφορών, με έγγραφο που απέστειλε προς τις αρμόδιες αρχές και τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, ενημέρωσε πως η ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είναι πλαστή! Πλέον η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφανθεί αν πράγματι υπάρχει θέμα πλαστογραφίας, ενώ το άρθρο 17 του Κώδικα Δεοντολογίας προβλέπει πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ και από ποινή αφαίρεσης έξι τουλάχιστον βαθμών έως και υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.

Δεν ανησυχούν στον Απόλλωνα

Πάντως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσω επίσημης ανακοίνωσης τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ ακόμα προσθέτει πως δεν έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ κατέθεσε φορολογική ενημερότητα (ΣΕΙΡΑ Γ 1752591), καθώς και ασφαλιστική ενημερότητα (αριθμός πρωτοκόλλου 467467), νόμιμες και σε ισχύ και ουδεμία σχέση έχει με κάθε είδους κατασκευές και πράξεις που δεν την αντιπροσωπεύουν ούτε ηθικά και ούτε είχε λόγο να προβεί στην διάπραξη παρόμοιου αδικήματος.

Φυσικά δεν υπάρχει εις βάρος της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καμία δίωξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X