Συνελήφθη για ξέπλυμα ο μάνατζερ των Μιραλάς-Οφόε

Συνελήφθη για ξέπλυμα ο μάνατζερ των Μιραλάς-Οφόε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνελήφθη σήμερα το πρωί ο μεγάλος ατζέντης, Κριστόφ Ενροτό!

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία του Βελγίου, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που είχαν ήδη κυκλοφορήσει και έκαναν λόγο για τη σύλληψη του μάνατζερ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει στο «ρόστερ» του παίκτες όπως ο Τιμπό Κουρτουά, ο Γιανίκ Καράσκο, ο Κέβιν Μιραλάς, ο Μεχντί Καρσελά, ο Βάντις Οτζίτζα – Οφόε, αλλά και του Ντιεμερσί Μποκανί, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά είχε «κοπεί» στα ιατρικά. Εκτός του Ενροτό έχει συλληφθεί στη Λιέγη άλλο ένα άτομο. Πρόκειται για τον Κριστόφ Σενιό, γαμπρό του και συνεργάτη του.

Πρόκειται για το δεύτερο… κύμα της επιχείρησης που είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο στα γραφεία της Άντερλεχτ και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Βελγίου.

Ο Ενροτό συνελήφθη στο Μονακό και κρατείται. Παρών είναι και εκπρόσωπος των βελγικών αρχών. «Οι συλλήψεις αφορούν πρωτίστως δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος και διαφθοράς σε ό,τι αφορά μεταγραφές ποδοσφαιριστών» αναφέρεται στην ανακοίνωση της βελγικής Εισαγγελίας.

Έρευνες έγιναν συνολικά σε επτά σπίτια: τέσσερα στο Μονακό, δύο στο Βέλγιο και ένα στο Λονδίνο. H μεταγραφή που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» ήταν αυτή του Σέρβου επιθετικού Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Άντερλεχτ στη Νιούκαστλ το 2015 έναντι 18,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι αρμόδιες αρχές φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έγινε ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Στη μεταγραφή αυτή ενεπλάκησαν, επίσης, άλλοι δύο ισχυροί μάνατζερ, ο Πίνι Ζάχαβι και ο Φάλι Ραμαντάνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X